Over Veluvine

Over Veluvine

Veluvine is een specialist op het gebied van wegmarkeringproducten. Met productie en ontwikkeling faciliteiten compleet in eigen hand en assistentie van een hoogwaardig eigen laboratorium is Veluvine in staat voor elk probleem een passende oplossing te vinden.

Veluvine probeert met haar uitgebreide product kennis en service een onderscheidend vermogen te creëren, daardoor een langdurige relatie met haar klanten op te bouwen. Innovatie en ontwikkeling staan daarbij hoog in het vaandel.

65% van de huidige productie is bestemd voor de buitenlandse markt verdeeld over 5 continenten, 35% van de productie is bestemd voor de Nederlandse markt.

Veluvine werkt hard aan het ontwikkelen van zoveel milieuvriendelijk en arbeidverlichtende producten. Veluvine staat geregistreerd als een van de bedrijven in de regio Breda die zich het predicaat duurzaam ondernemen mag toekennen. Daarnaast is Veluvine ISO 9001 en 14001 gecertificeerd.

Veluvine streeft daarbij naar een product gamma dat zicht ontdoet van elk milieuschadelijk en gezondheid schadelijke product. Veluvine heeft een uitgebreid product gamma met gecertificeerde producten door geaccrediteerde instellingen in binnen -en buitenland. Producten bestaande uit thermoplastische, oplosmiddelhoudend en/of vrije verven, 2-3 componenten verven, speciale eisen zijn op verzoek ook leverbaar. De producten zijn beschikbaar voor toepassingen op autosnelwegen, provinciale wegen, fietspaden, vliegvelden, parkeergarages, fabriekshallen en slipbanen.

Veluvine heeft een personeelsbestand van tussen de 30-40 werknemers, waarvan de meeste al jaren in trouwe dienst. Over de jaren heen heeft Veluvine een loyale band opgebouwd met grondstof leveranciers, locale overheden en overkoepelende organisaties.