Nieuws
Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuws

Veluvine ontvangt een nieuwe thermo ATG goedkeuring voor de Belgische markt.

26 apr 2012 - Geruime tijd is er veel positieve ontwikkeling gaande op de Belgische markt, zie het besluit om op autosnelwegen de retroreflectie van markeringen te verhogen ten gevolgen van het doven van de verlichting. De standaard eis voor de Belgische markeringen is een retroreflectie van RL 100 mcd.xl, deze eis is verhoogd om een betere nachtzichtbaarheid te waarborgen. De nieuwe eis voor autosnelwegen komt daardoor op een retroreflectie van 150 mcd.m-².lx-1. (R3)


Uit laboratorium onderzoek is gebleken dat de huidige thermoplasten niet aan deze eis voldoen daarom heeft Veluvine een verbeterd product op de markt gebracht. De Thermolit Mercure ATG 12/2878. De vernieuwde samenstelling van deze thermo – tevens getest onder praktijk omstandigheden in Frankrijk – zorgt voor een eis van R3 gedurende de hele levensduur.


De Thermolit Mercure ATG voldoet verder aan alle eisen gesteld door de COPRO/ATG, onder thermoplast producten vindt u de Thermolit Mercure ATG u kunt daar het certificaat en de product informatie downloaden.


Veluvine B.V.

Contact

Veluvine BV
Ramshoorn 11
4824 AG Breda
The Netherlands

Tel:
+31 76 542 12 00
Fax:
+31 76 542 02 88
E-mail:
info@veluvine.nl
of neem direct contact met ons op hier